o nama

Modna kuća MONTOBENE, privatno preduzeće za proizvodnju i promet tekstilnih proizvoda, osnovano je 1995 godine sa ciljem da odgovori izazovu tržišta i stvori novi modni Brend, koji će biti dovoljno kvalitetetan, moderan i komercijalan za domaće tržište.
Osnivač i vlasnik modne kuće MONTOBENE Zvonimir Mitrović ističe da je uspeh firme vezan za rezultat dobro osmišljenog, planskog i iznad svega timskog rada – ambicioznih, kreativnih i stvaralački neiscrpnih saradnika koji funkcionišu u svim oblastima rada firme – DIZAJNU, PROIZVODNJI, VELEPRODAJI i MALOPRODAJI (kreatori, modelari, krojači, menadžeri veleprodaje i maloprodaje i ostali.)
Osnovna delatnosta modne kuće MONTOBENE je proizvodnja i prodaja muške modne konfekcije.


Asortimanski raspoređene u laku, srednju i tešku konfekciju a namenski rađene za sezone PROLEĆE / LETO i JESEN / ZIMA.
Proizvođačke serije bile su malog obima po modelu. Ubrzani razvoj i očekivani dobar prijem kod kupaca u nekoliko naredenih godina, uslovio je razmišljanje o proširenju proizvodnih kapaciteta. Proizvodnja je napokon proširena 2002 godine i dopunjena novim poslovnim prostorom.
U okviru nove poslovne zgrade počinju da funkcionišu uspešno svi sektori. U proteklom periodu pored osavremenjvanja i proširenja proizvodnih pogona, prioritet je bio i proširenje maloprodajne mreže.
Mrežu maloprodajnih objekata sačinjavaju lokali koji se nalaze u sledećim gradovima Srbije – NIŠU, KRUŠEVCU, PROKUPLJU, ZAJEČARU, SMEDEREVU, POŽAREVCU, PARAĆINU, KRALJEVU, VRANJU i PIROTU.
Otvaranjem novih poslovnih prostorija, proširenjem proizvodnje, širenjem mreže sopstvenih maloprodaja modna kuća MONTOBENE se pozicionirala kao jedna od vodećih modnih kuća u Srbiji.

Back to top 

Montobene

Montegi DOO
Radoja Domanovića BB
18000 Niš

email:info@montobene.rs
Veleprodaja +381 18 217 338
Maloprodaja +381 18 522 966