Proizvodi

close
sort proizvodi

O nama

Modna kuća MONTOBENE privatno preduzeće za proizvodnju i promet tekstilnih proizvoda, osnovano je 1995. godine sa ciljem da odgovori izazovu tržišta i stvori novi modni brend, koji će biti dovoljno kvalitetan, moderan i komercijalan za domaće tržište. Osnivač i vlasnik modne kuće MONTOBENE Zvonimir Mitrović ističe da je uspeh firme vezan za rezultat dobro osmišljenog, planskog i iznad svega timskog rada – ambicioznih, kreativnih i stvaralački neiscrpnih saradnika koji funkcionišu u svim oblastima rada firme – DIZAJNU, PROIZVODNJI, VELEPRODAJI i MALOPRODAJI (kreatori, modelari, menadžeri prodaje i ostali.) Osnovna delatnost modne kuće MONTOBENE je proizvodnja i prodaja muške modne konfekcije. Asortimanski raspoređene u laku, srednju i tešku konfekciju a namenski rađene za sezone PROLEĆE/LETO/JESEN I ZIMA.

Priča o modnoj kući MONTOBENE je u isto vreme priča o uspehu i o kontinuiranom razvoju. Godine 1995. modna kuća MONTOBENE ulazi u ciklus najsloženijih poslova. Formirana je proizvodnja koja je tada na početku bila skromnih kapaciteta i brojala desetak radnika. Proizvođačke serije bile su malog obima po modelu. Ubrzani razvoj i očekivani dobar prijem kod kupaca u nekoliko narednih godina, uslovio je razmišljanje o proširenju proizvodnih kapaciteta. Proizvodnja je napokon proširena 2001. godine i dopunjena novim poslovnim prostorom. U okviru nove poslovne zgrade počinju da funkcionišu uspešno svi sektori. U proteklom periodu pored osavremenjivanja i proširenja proizvodnih pogona, prioritet je bio i proširenje maloprodajne mreže. Mrežu maloprodajnih objekata sačinjava desetak lokala koji se nalaze u gradovima širom Srbije. Nakon uspešnog pozicioniranja na domaćem tržištu, odlučili smo da širimo mrežu putem izvoza širom Evrope. Tendencija izvoza je u permanentnom rastu što je i krajnji cilj naše kompanije.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • TEST keyboard_arrow_right
 • productThumbnailsHolder

  TEST
 • prod check
  check
 • akcija - 0 % TEST
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam